Frissítő készlet víz köd

Kód: ML-1
2 értékelés
Ft4 055
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
26.5.2022

3x kolečko banner 11T HUF

A TFY Misty10 vízköd kellemesebbé teszi a külsőt és végre teljes mértékben élvezheti a gyönyörű időt forró napok során ezzel a csodálatos vízköddel. Nyáron, amikor a hőmérséklet szédítő magasságra emelkedik, gyakran érezzük a levegő páratartalmának hiányát és az erős hőt. Ez a 10 ködfúvókával ellátott hűtőkészlet, amelynek köszönhetően már csak a forró napok után fog vágyódni, enyhíti ezeket az érzéseket. A fúvókák finom vízpárát készítenek, amely azonnal elkezd párologni és így néhány fokkal csökkenti a levegő hőmérsékletét és növeli a páratartalmat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU

A vízköd vízfüggönyt hoz létre, amely csökkenti a test hőjét. 10–15 fokkal csökkenthetjük a melegségérzetünket és felfrissíthetjük az arcunkat és a testünket. A permetezési távolság 2-3 méter. Szinte bárhol használható: a teraszon, az erkélyen, a tengerparton, éttermekben, kempingben, rendezvényeken, még a napernyőkhöz vagy pavilonokhoz is rögzíthető.

Összeépítés:
Normál csapból vezérelhető, elegendő a hálózat nyomásának. A csatlakozó segítségével helyezze rá a csapra vagy az öntözőtömlőre, majd engedje el a vizet.
A gazdaságos használatnak köszönhetően vízfogyasztása 2L / fúvóka / óra. A 10 méteres csőnek 10 szórófeje van, mindegyik 1 m átmérőjű. A csomagban 11 kötés is található a rögzítéshez.
Könnyen karbantartható, a fúvókák eltömődhetnek mészkővel, majd tanácsos ecetes vízzel átitatni. Télen tanácsos leszerelni a vízködöt a rendszer károsodásának elkerülése érdekében.

 

Paraméterek:
-Hossz: 10m
- Anyag: PVC
- Szükséges víznyomás: kb. 2 bar
-Vízfogyasztás kb. 2l / fúvóka / óra
-Sugár 2-3m
-Termék hossza: 10m-Anyag: PVC
-Termék súlya: 295g
-Csomag súlya: 300g
-Csomag mérete: 21 * 28cm

Csomag tartalma:
-1 db 10 méteres tömlő
-10 db permetezőfej
-1 db csatlakozó
- Felhasználói kézikönyv Magyar nyelv

 


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Háztartási cikkek
Súly: 0.25 kg

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés