Okos bevásárló táska - 2db

Kód: 9.079
Nincs értékelés
Ft2 410
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
26.5.2022

3x kolečko banner 11T HUF

Ha nem szeret minden üzlet látogatásnál műanyag zacskót vásárolni, amely nem is néz ki nagyon szépen, nem igazán illik magához, tépődik és a környezetet is terheli, remek megoldásunk van az Ön számára!

Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU

Okos bevásárló táska – Grab Bag 2db

 

A Grab Bag-nak olyan erős fogantyúi vannak, amelyek nem szakadnak el, és erős anyagból készülnek, ami nagyon tartóssá teszi és akár 18 kg-ig is hordozható!

Ne fizessen feleslegesen a műanyag zacskókért!

A Grab Bag rögzíthető a bevásárló kosárra, így közvetlenül a táskába helyezheti a vásárlást. A pénztárcáját, mobiltelefonját, bevásárló listáját vagy kuponjait praktikus kis zacskóba teheti a táska külső oldaláról! A táska tetején tépőzár garantálja, hogy vásárlása nem fog kiesni. A táska kisebb méretre összehajtható és behelyezhető például a rekeszbe az autó ajtajába vagy egy kézitáskába, ezért mindig rendelkezésre áll.

A felhasznált anyag garantálja, hogy a táska:

környezetbarát
rezisztens penészekkel és gombákkal szemben
könnyen tisztítható - csak nedves rongyal törölje le és hagyja, hogy szabadon megszáradjon
Ezenkívül a táska jobban szigetelve van, mint a szokásos műanyag zacskók, ezért hosszabb ideig tartja az élelmiszereket hidegen. 

A táska azonban nem csak a vásárláshoz vonatkozik! Használhatja úszáshoz az uszodába, a vidékre piknikre vagy otthon a dolgok tárolására.

Méretek: 36x25x36

Anyag: tömör anyag

Szín: zöld

A csomag tartalma:

2 db Grab Bag táska
2 pár műanyag fogantyú

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Háztartási cikkek
Súly: 0.38 kg

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés