Kreatív csavarozó kirakójáték

Kód: 9.109
Nincs értékelés
Ft8 990
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
26.5.2022

3x kolečko banner 11T HUF

Tökéletes ajándék a gyereknek! Ez az építőkészlet segíti a koordinációját, fejleszti a kreatív gondolkodását, a képezőerejét és a finommotorikus mozgását.

Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU

TANULÁS JÁTÉK KÖZBEN

Szülők ezrei vásárolnak kisgyermekeiknek olyan játékokat, amelyekkel játszva tanulhatnak. Ez a STEM játék kihívásokkal teli, mégis magával ragadó. Kösse le gyermekeit órákra és figyelje, hogyan fedezik fel, építenek és tanulnak maguktól.

STIMULÁLJA A KREATIVITÁST ÉS A KÉPZELŐERŐT

Az elektromos csavarozóval a gyerekek ki-be csavarhatják a csavarokat. Érje el a STEM fejlesztést alapvető mérnöki-, építő- és korai matematikai-játékokkal.

BIZTONSÁGOS ÉS EGYSZERŰ JÁTÉK

Az összepattintható szegekkel különböző minták rakhatók ki, a gombok segítenek a gyermeke kéz-szem koordinációjának, finommotorikájának és kreatív gondolkodásának fejlődésében. A készlet műanyag tárolódobozban érkezik, hogy gyorsan elpakolható legyen, valamint egy illusztrált útmutatót is tartalmaz.

LEGYEN AZ ÖN AJÁNDÉKJA A LEGJOBB

Olyan játékot keres gyermekének, ami leköti? Megtalálta! Ez a kreatív készlet nagyszerű születésnapra, nyaralásra, különleges eseményekre és így tovább.

Jellemzők:

  • Anyag: ABS
  • Elemek: 2 x AA (nem tartozék)
  • Méretek: 24 x 30 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Interaktív játékok
Súly: 0.995 kg

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés