Vezetéknélküli kültéri kamera - DIGICAM

Kód: C-02
Újdonság Tipp
33 értékelés
Márka: Alum.cz
Ft17 590
Raktáron (>5 db)
Várható kézbesítés:
7.7.2022

3x kolečko banner 11T HUF

Védje az otthonát és szeretteit okosan! Tartsa figyelemmel az Ön számára fontos helyeket az élő közvetítésen keresztül.Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU

IRÁNYÍTSA OTTHONA BIZTONSÁGÁT AZ OKOZTELEFONJÁVAL

A kamera riasztást küld az okostelefonod számára, és elmenti a látogatók tevékenységét a memóriakártyára, így ezeket később is megnézheti.

 

FELÜGYELJE AZ OTTHONÁT VAGY MUNKAHELYÉT

A panoráma-nézetnek köszönhetően mind a kültéri, mind a beltéri helyiségeket figyelemmel tudja tartani. A termék babafigyelőként is tökéletes.

SMART WIFI KAPCSOLAT

Könnyen csatlakoztatható az otthoni vagy irodai WiFi hálózathoz, így bárhonnan hozzáférhet a videókhoz. Az iOS és az Android rendszereken egyaránt elérhető intuitív alkalmazás segítségével valós idejű videókat közvetíthet a készülékén.

HALLGATÓZZON VAGY BESZÉLJEN A KAMERÁN KERESZTÜL

A kültéri biztonsági kamera beépített érzékeny mikrofonja segítségével hallgathat és beszélhet is az alkalmazáson keresztül. A hangbevitel kétirányúan működik, így akár beszélhet is a látogatójával, vagy üdvözölheti a vendégeit. A mozgásérzékelő riasztással pedig megszabadulhat a hívatlan vendégektől.

VÁLTOZTASSA A KAMERA IRÁNYÁT A TELEFONJÁN

A kamerát vízszintesen 320°-ban ésamp; merőlegesen 110°-ban forgathatja el, így maximalizálva a látókörét. A négyszeres digitális közelítéssel részletesebben megtekintheti a távolra eső tárgyakat, de kicsinyítheti is a képet, ezzel szélesebb képet kapva.

 

MOZGASÉRZÉKELÉS FIGYELMEZTETÉS

Az alkalmazáson keresztül riasztásokat kap amint a kamera mozgást észlel. Így mindent figyelemmel tarthat anélkül, hogy egésznap biztonsági felvételeket nézne.

VÍZ- ÉS PORÁLLÓ

A kamera vízálló, így az bármilyen időjárási körülménynek ellenáll.

SZÍNES NAPPALI ÉSamp; ÉJSZAKAI FELVÉTELEK

A kamera 3 széles infravörös lámpát, és 4 fényes LED lámpát foglal magába, így éjszaka is teljes és pontos felvételeket készít.


Sajátosságok:

  • Anyag: ABS műanyag
  • Kétirányú hangbevitel
  • 24/7-es videófelvétel
  • Legfeljebb 128GB Micro SD kártya nagyságot támogat (nem része a terméknek)
  • Nagy felbontás: 1080P (Full-HD)
  • Szín: fehér

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kamerák
Súly: 0.72 kg

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés