Arc epilátor

Kód: 9.076
Újdonság
Nincs értékelés
Ft1 870
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
26.5.2022

3x kolečko banner 11T HUF

Búcsúzzon el a bosszantó szőrtől az arcán és a test más részein! Ezzel a csodálatos rúzs alakú epilátorral gyorsan és fájdalom nélkül megszabadulhat a szőrtől.

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU

Búcsúzzon el a bosszantó szőrtől az arcán és a test más részein! Ezzel a csodálatos rúzs alakú epilátorral gyorsan és fájdalom nélkül megszabadulhat a szőrtől.

Rúzs alakú szőreltávolító borotválja a szőrt, de nem tépi ki! Az innovatív kialakítású epilátor eltávolítja a legfinomabb és nehezen hozzáférhető arcszőröket is, anélkül, hogy szintetikus vegyszereket, például borotvahabot és viaszokat használna, amelyek irritálják a bőrt. A minőségi pengék biztosítják a szőrszálak eltávolítását, amelyek az epilátorban maradnak. A bőr az epilátor használata után selymesen sima és nem irritált.

Kiválóan alkalmas a finom arcszőr eltávolítására, de a test más részein is használhatja. Használat után nyissa ki a készüléket, és egyszerűen öntse a eltávolított hajat a kosárba. Az epilátor rúzs alakú, tehát elegáns és diszkrét megjelenésű. Gond nélkül megjelenítheti a kozmetikai polcon, vagy bárhová magával viheti a táskájában, zsebében vagy autójában. Így bármikor elérhető lesz.

A beépített LED-fény segítségével megbízhatóan eltávolíthatja az összes nem kívánt szőrt. Miért a rúzs alakú epilátor a nők legkedvencebb epilátorja? Könnyen kezelhető, szép és diszkrét megjelenésű, kicsi, praktikus és biztonságos - nincs vágás és hegek előfordulása veszély, nem irritálja a bőrt - mindennapi használatra alkalmas Minőségi pengék hatékonyan eltávolítják a szőrt. Ezután a bőr készen áll folyékony alapozó és púder felvitelére.

Dermatológiailag tesztelt

 

Tulajdonságok:
Szín: arany-rózsaszín LED fény
Anyag: Műanyag és acél Minőségi pengék
Méret: 11,5 cm
Tápegység: 1 x AA elem (a csomag nem tartalmazza)
A csomag tartalma: 1 x rúzs alakú epilátor

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetikai segédeszközök
Súly: 0.085 kg

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés