Elektromos lábfej bőrradírozó - Step Pedi

Kód: 9.096
1 értékelés
Ft3 649
Raktáron (4 db)
Várható kézbesítés:
26.5.2022

3x kolečko banner 11T HUF

Fárasztja a kényelmetlen testhelyzet, miközben eltávolítja a lábak elhalt és megkeményedett bőrét? Akkor a PediStep pontosan az, amire szüksége van. Gyorsan és hatékonyan eltávolíthatja a bőrkeményedést.

Részletes információ

Termék részletes leírása


GARANCE HU

 

A Step Pedi elektromos lábfej bőrradírozó lábápolásra készült. Eltávolítja a lábak megkeményedett bőrét (leggyakrabban a sarkot), csak tegye a lábát a forgó hengerre. A készülék zuhany alatt, tévét nézve vagy egy könyvet olvasva is használható. A készülék kényelmes, nem kell a lábához nyúlnia. Rövid idő alatt a láb puha és selymes lesz.

Ha unod, hogy folyamatosan hajlítja a lábad, miközben eltávolítja a lábad elhullott és megkeményedett bőrét, vagy ha nincs ideje, a Pedi lépéshez pontosan szüksége van.
Ha Önnek is elege van abból, hogy sarkairól és talpairól csak kényelmetlen testhelyzetekben tudja eltávolítani a bőrkeményedést, vagy nincs ideje, a Pedi Step pontosan az, amire szüksége van.

Gyorsan és hatékonyan átradírozza a talp- és a sarokbõrt anélkül, hogy Önnek a lábfejéhez le kellene hajolnia.

A Step Pedi segítségével egyszerűen helyezze a lábát a forgó reszelőre és nyugodtan vegyen részt más tevékenységekben, miközben a lába szépítését fogja élvezi.

Nagyon jó az idősebb emberek számára, akik nehezen hajolnak, és mindenki számára, akik értékes időt és energiát akarnak megspórolni, miközben a lábukat szépíthetik.

A Step Pedi elektromos lábfej bőrradírozót úgy tervezték, hogy a leghatékonyabb kezelést biztosítsa, amit valaha is tapasztalt. Automatikusan működik, egyszerűen csak hüvelykujjával kapcsolja be, majd helyezze a lábát a hengerre, amely az összes munkát az Ön számára elvégzi, miközben a kezét teljesen szabadon tartja.

Ráadásul nem kell aggódnia a rendetlenség miatt, mivel minden eltávolított bőr az eszköz belsejében marad, ezért használat után egyszerűen ürítse ki a kukába.

A Step Pedi bőrradírozó alján lévő tapadókorongok a padlón tartják, így biztonságosan használható még ülő, álló vagy fekvő helyzetben is. A lekerekített külső élek biztosítják a láb egyensúlyát és tartják a helyükön, legyen az száraz vagy nedves és a strukturált pad biztosítja a láb gyengéd masszázsát.

Ezen felül vízálló, így fürdőben vagy zuhany alatt használhatja és a sima és puha lábakhoz való útja még könnyebb lesz.

Részletek:

A lábak karbantartása a lábakhoz hajlítás nélkül
Idősek számára is alkalmas
Vízálló
3x AA elem használata (a csomag nem tartalmazza)
Méretek: kb. 25 x 10,5 x 6 cm (h x sz x m)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Lábfájl
Súly: 0.45 kg

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés