Okostelefon-tartó SMART SENSOR S5

Kód: D-01
3 értékelés
Ft6 250
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
26.5.2022

3x kolečko banner 11T HUF

Univerzalis telefontartó az autóhoz. Forgó tokkal a rácsra helyezve. A QI és QC vezeték nélküli töltése gyorsan feltölti a    mobiltelefonját anélkül, hogy azt az autós aljzatba csatlakoztatni kellene. A tartó tetején van egy mozgásérzékelő, amely a mozgás észlelésekor kinyitja, majd szorosan megfogja a mobiltelefont.

Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU
 

Univezalis telefontartó az autóhoz. Forgó tokkal a rácsra helyezve. A QI és a QC vezeték nélküli töltése gyorsan feltölti a mobiltelefonját anélkül, hogy azt az autós aljzatba csatlakoztatni kellene. A tartó tetején van egy mozgásérzékelő, amely a mozgás észlelésekor kinyitja, majd szorosan megfogja a mobiltelefont..

Univerzalis mobiltelefontartó az autóhoz. A tartót rácsra tervezték. Beépített vezeték nélküli töltő protokollal: QI és QC (iPhone 8, iPhone X, iPhone 8 Plus, Samsung S6, S6 edge, S7, S7 edge, S8, S8+, S9+) 

Alapvető tulajdonságok:

  1. Egyszerű telepítés a rácsra
  2. QC és QL vezeték nélküli töltés
  3. A tartónak van egy érzékelője, amely kinyíllik és bezáródik


A mobiltelefonnak támogatnia kell a vezeték nélküli töltést a QI vagy QC protokoll használatával (forduljon a gyártóhoz). Ha nem, akkor vásárolhat vezeték nélküli vevőkészüléket az egyik mobiltelefon tartozék üzletben. 

  • Méretek: 123 x 73 x 21 mm
  • USB-kábel típusa töltőtartóhoz: USB C
  • Kimeneti teljesítmény: automatikus érzékelés 10W - 5W
  • Max.távolság a vezeték nélküli töltéshez: 88 mm
  • Szín fekete fehér

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mobiltelefon-tartók
Súly: 0.335 kg

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés