Zokni felhúzó textil - erősített

Kód: 10021
Újdonság
1 értékelés
Ft2 969
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
29.10.2021

3x kolečko banner 11T HUF

A felhúzó textilből készül, belső tartós műanyag betéttel. A belső oldal biztosítja a láb csúszását a felhúzóban és a külső, durvább szövet megakadályozza a zokni akaratlan csúszását. Könnyen megfogható és erős heveder.Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU

Nagyszerű zoknifelhúzó-segítő. A segélyt különösen azok a személyek fogják értékelni, akiknek a kézmozgása rosszul van koordinálva, vagy akiknek problémája van a hajlítással.

A felhúzó textilből készül, belső tartós műanyag betéttel. A belső oldal biztosítja a láb csúszását a felhúzóban és a külső, durvább szövet megakadályozza a zokni akaratlan csúszását. Könnyen megfogható és erős heveder.

Használat:
A felhúzó egyik oldalán szorítópántok vannak a kerület körül. Csavarja a zoknit a felhúzóra és húzza maga felé a hevedereket.

Vegye a hevedereket a kezébe és lassan csúsztassa be a lábát a felhúzóba. Magukhoz húzás után a zoknit hajlítás nélkül felhúzódik.

A felhúzó hossza 22 cm, a kiegészítő heveder hossza kb. 80 cm. Szín fehér-kék, különböző árnyalatokban - nem választható, ez a szállító szállításától függ.

A fényképek csak illusztrációként szolgálhatnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sportfelszerelés
Súly: 0.09 kg