Ultrahangos fogtisztító - Electric Cleaner

Kód: 13115
1 értékelés
Ft7 490
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
29.10.2021

3x kolečko banner 11T HUF

Electric Cleaner ultrahangos fogtisztító hatékonyan eltávolítja a lepedéket, a fogkő és a foltokat, és megelőzi az ínybetegségeket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU

Szerezzen egy fogorvos által jóváhagyott mosolyt otthonának kényelméből!

 width=

JELLEMZŐK

  • Fogászati ellátás egészségesebb fogínyekkel : A Electric Cleaner ultrahangos fogtisztító hatékonyan elválasztja a fogplakkot, a fogkőt, a foltokat, és könnyen eltávolítja a fogakról a kemény fogkövet, megakadályozva az ínybetegségeket.
  • Új rezgéstechnika : Ultrahangos technológia, percenként 12000-szer nagy intenzitású frekvencia, hatékonyan összetöri a makacs kalkulust, csökkenti a zománc és az íny károsodásait, amelyeket a kézi fogászati eszközök okozhatnak.

 

  • USB újratölthető: biztonságos és gyors töltés USB-n keresztül. Az egyszeri töltés kb. 200-szor használható, utazzon anélkül, hogy aggódnia kellene az áramkimaradás miatt.
  • Állítható kialakítás és biztonságosabb felhasználás : 5 fokozatú állítható frekvencia a makacs kalkulus, fogkő és a fog foltok eltávolításához. Automatikus leállás teljesen feltöltött állapotban, automatikus védelem és energiatakarékosság.

 width=

    • Csak a legbiztonságosabb anyagokat használva: Élelmiszer-minőségű szilikon / PC / ABS / 304 rozsdamentes acél fej, IPX6 szintű vízálló biztonsági rendszer és újratölthető, biztosítva a biztonságot és a kényelmet.
    • Hordozható kialakítás : Az elektromos fogászati kalkulus eltávolító kényelmes otthoni fogászati ellátást igényel, időben távolítsa el a fogak rögzítését. Egy olcsó megoldás a fogorvoshoz képest, és ideális a fürdőszobában történő kéznél tartáshoz, vagy utazáshoz, mivel magával viheti.
    • Üdvözölje a gyöngyfehér fogakat: Hatékonyan tisztítja és fehéríti a fogakat. A Electric Cleaner biztonságos módon eltávolítja a legkeményebb foltokat, lepedéket és borkőképződést. A fényes és egészséges fogak megszerzése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Legyenek a fogai olyan fényesek, mint a jövője! Szerezze meg mé ma!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szájápolás
Súly: 0.155 kg