Tojásfőző formák - Eggies

Kód: 9.090
Újdonság
1 értékelés
Ft1 320
Raktáron (> 5 db)
Várható kézbesítés:
26.5.2022

3x kolečko banner 11T HUF

Ízletes ételek gyors elkészítése. Készítsen finom főtt vagy töltött tojást hámozás nélkül és ízesítés lehetőségével főzés előtt.

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

GARANCE HU 

Ízletes ételek gyors elkészítése. Készítsen finom főtt vagy töltött tojást hámozás nélkül és ízesítés lehetőségével főzés előtt.

Ez annyira egyszerű - csak törje fel a tojást, öntse egy edénybe, főzze a tűzhelyen, majd fordítsa el a fedelet és ennyi. Lepje meg a látogatókat tökéletesen megfőtt tojással. Könnyen kezelhető, bárki képes megcsinálni. Az üvegek úgy főzik a tojásokat, mintha héjában lennének és tapadásmentes belsejük biztosítja, hogy a kész főtt tojás kissé jobbra mozduljon. Mivel a tartály speciális kialakítása alján forralja a tojást, mostantól a főtt tojást esztétikailag sokkal könnyebben lehet beállítani.

 

Élvezze a fantasztikus tojást anélkül, hogy a héját meg kell hámoznia. Készítsen tojássalátát, díszített tálat vagy egyszerűen vágja fel a tojást egy tányérra. A tojás hagyományos módon történő hámozása néha nagyon bosszantó lehet és az eredmény egyáltalán nem néz ki jól. De ha tojásfőzőket használ, másodpercek alatt elkészíti. És mivel a tojásokat héj nélkül főzi, már a főzés során meg ízesítheti.

- Könnyen kezelhető és tisztítható
- Gyors és praktikus ételkészítés
- 6 tojásfőző
- Sárgája elválasztó

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tojásformák
Súly: 0.185 kg

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés